FAQ

/FAQ
­

Ik ben in 2016 en 2017 dorpsdichter van Ermelo. In die jaren schrijf ik minstens vier gedichten over Ermelose gebeurtenissen en zal ik gedichten voordragen op Ermelose gelegenheden. Inwoners van Ermelo kunnen suggesties aanreiken voor onderwerpen om over te schrijven. Als je mijn activiteiten als dorpsdichter wilt volgen, geef je dan hier op voor mijn nieuwsbrief en/of like de pagina van de Dorpsdichter Ermelo op Facebook.

photo-cocoAls je op een website een link naar een gedicht op mijn site wilt plaatsen, is dat prima. Ik vind het wel leuk als je me dat even laat weten.
Wil je een gedicht voor iets anders gebruiken, stuur me dan even een mailtje waarin staat om welk gedicht het gaat, wat je ermee wilt en hoe je te bereiken bent. Dan laat ik van me horen.

PIC Photo-cocoGedichten op verzoek zijn voor mij ook een verrassing. Ik vind dat een van de leuke kanten van het dichten in opdracht. Door de gestelde vraag wordt mijn creativiteit aangeboord op een onderwerp waar ik anders niet over geschreven had.

Zo is het boekje Wiebelen op een schommelbank ontstaan en hetzelfde geldt voor de Schriftgedichten.

Mensen vragen mij gelukkig niet voor hoempapa-rijmelarij. Houden zo.

 

 

PIC Photo-cocoGedichten klinken op zijn mooist als de dichter zijn of haar eigen werk zelf voorleest.
Daarom houd ik het bij mijn eigen gedichten.
Een enkele keer combineer ik eigen werk met andermans verzen als de voordracht een thema heeft dat zich daartoe leent.

 

 

 

PIC Fiet van Beek / Bewerking Photo-cocoJa. Ik woon in het midden van het land en dat is doorgaans een prima uitvalsbasis om overal en nergens te komen.

 

 

 

 

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van mijn activiteiten en belevenissen op het dichterspad?
Laat dan hier je naam en email achter.