HARTELIJK WELKOM!

3 februari (Harderwijk): Poëzie bij het kerkelijk jaar (met André Troost, Alfred Valstar en muziek van dwarsfluitiste Irene Dekker en harpiste Corrine Snaterse)

20.00 uur, Regenboogkerk (Drielanden), georganiseerd door Leerhuis Harderwijk, kosten € 5.

In de afgelopen jaren heeft een groep van 17 Nederlandse dichters nieuwe poëzie geschreven bij de zondagen van het kerkelijk jaar. Bij de bijbelteksten van het leesrooster schreven we gedichten van maximaal 16 regels, in toegankelijke taal. Drie van deze schrijvers wonen op de Noordwest Veluwe: André Troost, Alfred Valstar en ikzelf. Onze voordracht wordt afgewisseld met muzikale intermezzi (live).

 

19 maart (Ermelo): Naar Pasen in gedichten (met Alfred Valstar)

20.00 uur in de Hoeve (naast de Oude Kerk), georganiseerd door Vorming en Toerusting hervormde gemeente Ermelo, aanmelden op ventermelo@gmail.com, kosten € 3.

Een avond met gedichten en muziek over de tijd voor Pasen en het paasfeest. Met verzen van bekende dichters als Achterberg, Nijhoff, Van der Waals en nieuwere poëzie van dichters die net als wij meeschreven aan het boek Schriftgedichten. Welkom op een avond met gesproken woord, stiltes en opluisterende muziek.